Basilica Gallery
Basilica Gallery
Basilica Gallery
Klassiek & Verfijnd

Basilica

Het is niet voor niets dat het Vrijthof in Maastricht wordt gezien als een van de meest majestueuze pleinen van Nederland. Het is de thuisbasis van de indrukwekkende Basiliek van Servaas en de bloedrode Sint Janstoren, die samen de westkant van het plein markeren. Maar aan de overkant van de straat staat het opvallende pand van Basilica, dat een ware hotspot is in Maastricht.

 

Basilica is een plek waar je als bierliefhebber je hart kunt ophalen. Met maar liefst 11 verschillende bieren van de tap en ruim 50 bieren op fles, is er voor elk wat wils.

 

Maar Basilica biedt meer dan alleen bier. Het is ook een prachtige plek om te genieten van een hapje en een drankje op een van de terrassen, omringd door schitterende glasgevels. Hier voel je je meteen thuis, dankzij de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel.

 

Of je nu op zoek bent naar een plek om te genieten van een koud biertje na een lange dag sightseeing in Maastricht, of gewoon wilt ontspannen en bijpraten met vrienden, Basilica is de perfecte plek. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf waarom dit een van de meest populaire hotspots is in Maastricht!

Details van Basilica

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Basilica

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?