Café van Bommel Gallery
Café van Bommel Gallery
Café van Bommel Gallery
Knus & Gezellig

Café van Bommel

Als je in Maastricht bent, kun je niet om Café van Bommel heen. Dit iconische café bestaat al meer dan twintig jaar en heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste uitgaansgelegenheden van de stad. Hier vind je niet alleen een goede sfeer, maar ook nauwkeurige bediening, topmuziek en een levendige en vrolijke sfeer die je nergens anders zult vinden.

 

Café van Bommel is altijd vernieuwend en stimulerend. Het personeel doet er alles aan om de nieuwste trends te vangen en zelfs te starten. Hier kun je genieten van een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een plek om te dansen, te drinken of gewoon bij te praten met vrienden, Café van Bommel is de perfecte plek.

 

Dus als je wilt uitgaan in Maastricht, moet je zeker een bezoek brengen aan Café van Bommel. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond uit. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker van buiten de stad, Café van Bommel is een begrip in Maastricht dat je niet mag missen!

Details van Café van Bommel

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?