SAAM restaurant Gallery
SAAM restaurant Gallery
SAAM restaurant Gallery
SAAM restaurant Gallery
Hip & Happening

Restaurant SAAM restaurant

In de herfst van 2022 opent naar verwachting het nieuwe top restaurant: SAAM restaurant. Een restaurant waar Zuid Afrika en Amsterdam samenkomen. Met de opening van het gloednieuwe SAAM restaurant aan de Amtelzijde 59 in Amstelveen krijgt de horeca nabij Ouderkerk aan de Amstel er een spannende nieuwe zaak bij, inclusief lounge terras en aanlegplaats. 

SAAM restaurant is een samensmelting van twee culinaire werelden (South Africa - AMsterdam). Het team achter dit restaurant heeft een duidelijke visie voor ogen en heeft aan ervaring geen gebrek. Koen van der Plas en Henk Jan Beltman (eigenaren van A Genuine Wine Company) slaan de handen ineen met mede eigenaren Margot Janse (voormalig chef van The Tasting Room at Le Quartier Francais in Franschhoek) en Jasper Hermans (voormalig chef bij Restaurant Aan de Poel**). 

Daarnaast staat er ook een team van top sommeliers klaar, bestaande uit Koen van der Plas en Max van Bockel, om de gasten van Saam restaurant te verblijden met de mooiste wijnen uit Zuid Afrika en Europa. 

 

Details van Restaurant SAAM restaurant

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 18:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?