0


Hip & Happening

In de herfst van 2022 opent naar verwachting het nieuwe top restaurant: SAAM restaurant. Een restaurant waar Zuid Afrika en Amsterdam samenkomen. Met de opening van het gloednieuwe SAAM restaurant aan de Amtelzijde 59 in Amstelveen krijgt de horeca nabij Ouderkerk aan de Amstel er een spannende nieuwe zaak bij, inclusief lounge terras en aanlegplaats. 

SAAM restaurant is een samensmelting van twee culinaire werelden (South Africa - AMsterdam). Het team achter dit restaurant heeft een duidelijke visie voor ogen en heeft aan ervaring geen gebrek. Koen van der Plas en Henk Jan Beltman (eigenaren van A Genuine Wine Company) slaan de handen ineen met mede eigenaren Margot Janse (voormalig chef van The Tasting Room at Le Quartier Francais in Franschhoek) en Jasper Hermans (voormalig chef bij Restaurant Aan de Poel**). 

Daarnaast staat er ook een team van top sommeliers klaar, bestaande uit Koen van der Plas en Max van Bockel, om de gasten van Saam restaurant te verblijden met de mooiste wijnen uit Zuid Afrika en Europa. 

 

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?