Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Amstelveen

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Day Foodbar

Stadsplein 52 1181 ZM

Een lekkere kop koffie, een stukje appeltaart of een heerlijk diner; voor elk wat wils bij day! Houd je van Noord-Mediterraans, dan zit je hier helemaal goed. Combineer dit met de lekkerste wijnen en bieren en je avond is helemaal af! 

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

SAAM restaurant

Amstelzijde 59 1184 TZ

In de herfst van 2022 opent naar verwachting het nieuwe top restaurant: SAAM restaurant. Een restaurant waar Zuid Afrika en Amsterdam samenkomen. Met de opening van het gloednieuwe SAAM restaurant aan de Amtelzijde 59 in Amstelveen krijgt de horeca nabij Ouderkerk aan de Amstel er een spannende nieuwe zaak bij, inclusief lounge terras en aanlegplaats. 

SAAM restaurant is een samensmelting van twee culinaire werelden (South Africa - AMsterdam). Het team achter dit restaurant heeft een duidelijke visie voor ogen en heeft aan ervaring geen gebrek. Koen van der Plas en Henk Jan Beltman (eigenaren van A Genuine Wine Company) slaan de handen ineen met mede eigenaren Margot Janse (voormalig chef van The Tasting Room at Le Quartier Francais in Franschhoek) en Jasper Hermans (voormalig chef bij Restaurant Aan de Poel**). 

Daarnaast staat er ook een team van top sommeliers klaar, bestaande uit Koen van der Plas en Max van Bockel, om de gasten van Saam restaurant te verblijden met de mooiste wijnen uit Zuid Afrika en Europa. 

 

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.