Noor Groningen Gallery
Noor Groningen Gallery
Noor Groningen Gallery
Classy & Cool

Restaurant Noor Groningen

Stap binnen bij Noor in Groningen, waar de focus ligt op gerechten die gemaakt zijn met verse en seizoensgebonden ingrediënten. In dit restaurant vloeien de sfeer en de keuken harmonieus samen, waardoor je een unieke culinaire ervaring kunt verwachten.
 

Bij Noor heb je zelfs de mogelijkheid om plaats te nemen aan de chef's table, waar je letterlijk een kijkje in de keuken krijgt. Hier kun je met bewondering zien hoe de getalenteerde koks met culinaire passie jouw menu bereiden, terwijl je geniet van de heerlijke geuren en de levendige sfeer.
 

Laat je betoveren door de ambachtelijke creaties die met zorg worden bereid en proef de pure smaken die alleen verse en seizoensgebonden ingrediënten kunnen bieden. Noor neemt je mee op een culinaire reis waarbij elk gerecht een verhaal vertelt en elke hap een ware smaaksensatie is.
 

Of je nu een romantisch diner voor twee plant of een bijzondere gelegenheid viert, Noor zorgt ervoor dat je gastvrijheid, kwaliteit en verrassende smaken ervaart. Kom langs en laat je verwennen door de culinaire kunsten van Noor, waar passie en creativiteit samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring.

Details van Restaurant Noor Groningen

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Donderdag vanaf 18:00
Vrijdag t/m Zaterdag vanaf 12:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?