DAVO Bieren Gallery
DAVO Bieren Gallery
Hip & Happening

DAVO Bieren

Heb je zin om een unieke bierervaring te beleven? Dan is DAVO Bieren de place to be! Opgericht door de drie bierliefhebbers Jos, Marijn en Arnoud, is dit de plek waar je de beste ambachtelijke bieren kunt proeven die met passie en vakmanschap zijn gebrouwen.

Het begon allemaal met een idee dat geboren werd in een gezellig bierencafé, waar de drie vrienden zich lieten inspireren door de smaken van de verschillende bieren. Al snel ontstond er een passie voor het brouwen van hun eigen bier en begonnen ze te experimenteren met verschillende ingrediënten en brouwtechnieken. Het resultaat? Een biercollectie om van te watertanden!

In het proeflokaal van DAVO in Zwolle kun je de lekkerste eigen gebrouwen biertjes proeven en genieten van de gezellige sfeer. De bierselectie is gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Bovendien kun je bij de bar heerlijke borrelplanken en burgers bestellen om je bierervaring compleet te maken.

Proef de passie en het vakmanschap van DAVO Bieren en laat je smaakpapillen verwennen door de ambachtelijke bieren van deze gepassioneerde brouwers!

Details van DAVO Bieren

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag vanaf 15:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 14:00

Meer Info

Locatie

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?