De Gouverneur Gallery
De Gouverneur Gallery
De Gouverneur Gallery
Classy & Cool

Restaurant De Gouverneur

Restaurant de Gouverneur opende haar deuren in het jaar 2023 en heeft zo de bewoners van Bergen op Zoom rijker gemaakt met een restaurant die geeft om vakmanschap en beleving.Het restaurant ligt gelegen in de Bergse binnenstad met uitzicht op de dikke boom, die zo'n anderhalve eeuw geleden geplant is en de bekende peperbus.

De locatie van De Gouverneur heeft een rijke geschiedenis. De locatie is een rijksmonument dat was begonnen als gouvernementshuis en toen werd omgebouwd naar een Latijnse school in de 16e eeuw.
Toen de school niet meer in gebruik was werd het gebouw gebruikt als militair hospitaal en vervolgens de plek voor de administratieve diensten van defensie. Hierna is het gebouw ook gebruikt als bankkantoor en sportschool maar nu is het tijd voor dit sfeervolle restaurant.

Bij de Gouverneur kan je terecht voor bites,lunch en diner en als je dit doet moet je zeker de beste taco van Nederland op basis van soft shell krab proeven.
Als voorgerecht een kreeftensoep en voor het hoofdgerecht de specialiteit van de chef, de gebakken scheermesjes met Thaise vinaigrette en botersaus. Hierna sluit je je diner af met een dessert zoals de Italiaanse klassieker.
 

Details van Restaurant De Gouverneur

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant De Gouverneur

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?