0


Klassiek & Verfijnd

De keuken van Kok Verhoeven staat onder leiding van Hans Verhoeven. Met zijn passie voor koken creëert hij steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties. Zijn restaurant ligt in een spannend stuk van Tilburg: je vindt Kok Verhoeven recht tegenover de oude lokhal, waar vroeger locomotieven van de NS werden gerenoveerd.


Naast het aanbod van de standaard menukaart biedt Kok Verhoeven ook een aparte kaart aan met daarop alleen Fruits de Mèr. Want dat is de specialiteit van dit restaurant: vis!


Neem plaats en kom genieten. Je beleving wordt compleet gemaakt door mee te kijken naar de bereiding van je gerecht in de open keuken. 


Menu van restaurant
Kok Verhoeven

Voorgerecht

Langoustine en rode mul
Met safraan fregola, venkel en een saus van groene curry

€ 21.00


Hoofdgerecht

Halve Canadese kreeft 500/600 gr.
Met court-bouillon of knoflook

€ 32.50

Kalfszwezerik en kalfstong
Met artisjok, champignons, hazelnoot en madeira jus

€ 24.00

Bouillabaisse met diverse vissoorten en schaal- en schelpdieren
Geserveerd met rouille en crostini

€ 37.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 45,00

Geschreven over restaurant Kok Verhoeven

img

Een genot voor visliefhebbers

OVER DE TONG - Kok Verhoeven aan het NS Plein in Tilburg is een sfeervol en fijn restaurant. De visgerechten zijn een aanrader en bereid met vakmanschap. Niet voor niets is de brasserie door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

www.bd.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?