0



Klassiek & Verfijnd

De keuken van Kok Verhoeven staat onder leiding van Hans Verhoeven. Met zijn passie voor koken creëert hij steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties.

Naast het aanbod van de standaard menukaart, bied Kok Verhoeven ook een Fruits de Mer kaart aan want de specialiteit van dit restaurant is vis!

Maak je beleving compleet door mee te kijken naar de bereiding van je gerecht in de open keuken. 


Menu van restaurant
Kok Verhoeven

Voorgerecht

Tartaar & bavarois van Noordzee krab
Met biet, zuring en Sherry dressing

€ 18.00


Hoofdgerecht

Halve Canadese kreeft 500/600 gr.
Met court-bouillon of knoflook

€ 32.50

Iberico haas, buikspek & wang
Met bloemkool, spinazieravioli en schuim van chorizo

€ 24.00

Bouillabaisse met diverse vissoorten en schaal- en schelpdieren
Geserveerd met rouille en crostini

€ 37.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 45,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?