BAUT Oost Gallery
BAUT Oost Gallery
BAUT Oost Gallery

Ontdek BAUT Oost tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Classy & Cool

Restaurant BAUT Oost

Welkom bij BAUT Oost op de bruisende Wibautstraat in Amsterdam! Deze plek staat bekend om haar geweldige buurtfunctie en is maar liefst 7 dagen per week geopend. Of je nu 's ochtends vroeg trek hebt in een heerlijke kop koffie (To-go), tijdens de middag wilt genieten van een smakelijke lunch, of 's avonds wilt uitpakken met een verrukkelijk diner, bij BAUT Oost ben je altijd aan het juiste adres.
 

De lunch en brunch menu's zijn gevuld met klassiekers die je smaakpapillen zeker zullen verwennen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gangenmenu dat is opgedeeld in Voor-Hoofd, Hoofd-Na of Voor-Hoofd-Na. Voor het diner is er een ruime keuze aan gerechten van tussengerecht formaat, zodat je de diverse gerechten op de kaart kunt proeven en delen met je tafelgenoten.
 

Maar ook voor de borrel zit je hier helemaal goed! BAUT Oost serveert de meest verrukkelijke bar bites die perfect samengaan met een verfrissend drankje. En de cocktails? Die zijn simpelweg onweerstaanbaar! De bartenders weten precies hoe ze de perfecte mix moeten maken om jouw smaakpapillen te prikkelen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
 

Dus of je nu komt voor een gezellige lunch, een uitgebreid diner of een ontspannen borrel, BAUT Oost heeft alles in huis om jouw smaakpapillen te verwennen en je een geweldige tijd te bezorgen. Kom langs en ontdek zelf de gastvrijheid, het culinaire vakmanschap en de gezellige sfeer van BAUT Oost!

Details van Restaurant BAUT Oost

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag vanaf 12:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 11:30

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?