Dolle Diva Gallery
Dolle Diva Gallery
Hip & Happening

Restaurant Dolle Diva

Van harte welkom bij restaurant De Dolle Diva! Hier beleef je niet zomaar een diner, maar een complete ervaring voor al je zintuigen. Stap binnen in een wereld waarin je de smaken van de hele wereld proeft en wordt overrompeld door een uitbundig, kleurrijk interieur. Fluweelzachte banken nodigen je uit om comfortabel te genieten, terwijl kristallen kandelaars voor een sfeervolle ambiance zorgen.
 

Maar dat is niet alles! Na het diner kun je hier genieten van even kleurrijke cocktails. De bar is dé eye-catcher onder de barren in Amersfoort en is een waar feest voor het oog. Laat je verrassen door de creatieve mixen en vier het leven met je geliefde, vrienden of familie.
 

Bij De Dolle Diva draait het niet alleen om het eten en drinken, maar om de totale beleving. Zij willen je meenemen op een culinaire reis rond de wereld, waarbij ze je laten kennismaken met de meest verrassende smaken en aroma's. Het gepassioneerde team van chefs en bedienend personeel staat klaar om je te verwennen en je een onvergetelijke avond te bezorgen.
 

Dus kom naar De Dolle Diva en laat je onderdompelen in een wereld van kleur, smaak en gastvrijheid. Een bijzondere culinaire ervaring die je nog lang zal bijblijven. Proost op het leven!

Details van Restaurant Dolle Diva

Openingstijden

Maandag vanaf 17:00
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Dolle Diva

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?