Brussels Lof Gallery
Brussels Lof Gallery
Brussels Lof Gallery
Classy & Cool

Restaurant Brussels Lof

Brussels Lof is een uniek restaurant waar vers, puur en seizoensgebonden eten centraal staat. Met een focus op groenten en kaas, waarbij de kaasfondue een klassieker is, bieden ze een mix van klassieke en moderne gerechten.

De groenten komen rechtstreeks uit de biologische moestuin van tuinman Arjen, die een hectare grond onderhoudt en het hele jaar door verbouwt in de kas. Daarnaast plukt de chef zelf bloemen en verzamelt honing uit de eetbare bloementuin met bijenkasten. De vis wordt zorgvuldig ingekocht van vissers op kleinere boten uit de Noordzee voor de meest verse vis.

De chef gaat ook regelmatig op zoek naar verse plantjes, bloemen en paddenstoelen in het bos of op het Wad om te verwerken in de gerechten.

Naast het eten heeft Brussels Lof ook een indrukwekkende selectie biologische en natuurwijnen zonder sulfiet, ingekocht door de chef zelf tijdens reizen naar Duitsland, Frankrijk en Italië, met een voorkeur voor kleine wijnhuizen en pure smaken. Benieuwd naar deze culinaire ervaring? Kom langs bij Brussels Lof en proef het zelf!

Details van Restaurant Brussels Lof

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 17:30
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?