Cornerstore Gallery
Cornerstore Gallery
Cornerstore Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Cornerstore

Als je op zoek bent naar een restaurant dat helemaal in het teken staat van verse groenten en een uitgebreide selectie drankjes, dan is The Cornerstore in Amsterdam-Noord de perfecte plek voor jou! Dit restaurant is een absolute must-visit voor alle foodies die op zoek zijn naar een nieuwe culinaire ervaring.
 

Het menu van The Cornerstore is volledig aangepast op de seizoensgebonden verse groenten. Hierdoor kan het menu dagelijks wijzigen en zijn de gerechten altijd bijzonder en uniek. Hoewel de focus op groenten ligt, is er ook de mogelijkheid om halibut of eend aan je gerecht toe te voegen voor een extra smaakdimensie. Alle gerechten zijn scherp geprijsd en hebben een uitbundige smaak, waardoor je gegarandeerd een bijzondere smaakbeleving krijgt.
 

Bij The Cornerstore kun je ook genieten van een uitgebreide selectie drankjes. Zo hebben ze een ruime keuze aan sake, die perfect past bij de gerechten op het menu. Maar ook voor een uitgebreide wijnkaart ben je bij The Cornerstore aan het juiste adres.
 

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring waar verse groenten en bijzondere smaken centraal staan, dan moet je beslist een bezoek brengen aan The Cornerstore. Of je nu een vegetariër bent of niet, hier zul je ongetwijfeld genieten van overheerlijke gerechten en heerlijke drankjes.

Details van Restaurant Cornerstore

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 18:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?