The Governor Gallery
The Governor Gallery
The Governor Gallery
Classy & Cool

Restaurant The Governor

Stap binnen bij The Governor in Haarlem en je waant je meteen in een stijlvolle omgeving waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, borrel of uitgebreid diner. Dit restaurant heeft werkelijk alles wat je zoekt. Of je nu wilt ontspannen aan de bar, wilt genieten van de buitenlucht op het verwarmde terras of wilt smullen van de internationale gerechten in het restaurant, bij The Governor ben je aan het juiste adres.
 

Op het menu staan culinaire hoogstandjes die geïnspireerd zijn door smaken van over de hele wereld. Het zal je niet verbazen dat The Governor bekend staat om haar signature cocktails, maar ook de grote Whiskey selectie mag je zeker niet missen. En wijnliefhebbers opgelet, want op de uitgebreide wijnkaart staan maar liefst meer dan 40 verschillende wijnen! Of je nu kiest voor een lichte rosé of een krachtige rode wijn, hier vind je gegarandeerd een perfect passende wijn bij je gerecht.
 

Dus zoek je een restaurant met een internationaal karakter en een gezellige sfeer, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes en verrassende drankjes? Dan ben je bij The Governor in Haarlem aan het juiste adres!

Details van Restaurant The Governor

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag vanaf 17:00
Donderdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant The Governor

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?