Classy & Cool

Restaurant Current Rooftop

Maak je klaar voor het nieuwe culinaire hoogtepunt van Den Bosch! Het is een unieke combinatie van de levendige sfeer van Manhattan, de klassieke elegantie van Parijs, een vleugje pittigheid van Tokyo én natuurlijk de heerlijkheid van Den Bosch. Geniet op de 9e verdieping van Hotel The Den van het mooiste uitzicht in Den Bosch.
 

Bij dit restaurant kun je genieten van sensationele smaken van seizoensgebonden gerechten, die bereid worden met de beste lokale ingrediënten en op een open vuur worden bereid. En als je goed oplet, zul je de heerlijke aroma's van rook, hout en houtskool opmerken die vaak voorkomen in de gerechten. Dit alles wordt gerealiseerd onder leiding van top chef Erwin Oudijk, die zorgt voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.
 

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner met je geliefde, een gezellige avond met vrienden, of een zakelijke bijeenkomst, dit restaurant biedt voor elk wat wils. Laat je verrassen door de heerlijke smaken, de prachtige ambiance en de attente bediening. Het is een ervaring die je niet wilt missen!

Het restaurant is geopend op de donderdag tot en met zaterdag maar je kan hier woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 ook genieten aan de bar.

Details van Restaurant Current Rooftop

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zaterdag vanaf 18:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?