Café De Wijnhaven Gallery
Café De Wijnhaven Gallery
Café De Wijnhaven Gallery
Café De Wijnhaven Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Café De Wijnhaven

Welkom bij Restaurant Café De Wijnhaven in Delft! Hier kun je elke week genieten van het verrukkelijke broodje van de week en de heerlijke cocktail van de week. Maar dat is nog niet alles! Zij verrassen je iedere donderdag met een gloednieuwe wisselburger die je absoluut niet wilt missen. 
 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je op dinsdag onbeperkt smullen van de meest malse spare ribs. Een waar paradijs voor de liefhebbers van deze smakelijke klassieker. Kom langs en ervaar de ultieme smaaksensatie!
 

Het gezellige café is gelegen in het hart van het centrum en staat zeven dagen per week voor je klaar, of je nu zin hebt in een heerlijk hapje of een verfrissend drankje. Met maar liefst zeven wisselende speciaalbieren op de tap, bieden zij een ongeëvenaarde selectie aan smaken om aan elke bierliefhebber tegemoet te komen. Daarnaast organiseren ze regelmatig diverse evenementen om jouw ervaring bij De Wijnhaven nog specialer te maken.
 

Kom gezellig langs en laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes, verfrissende drankjes en levendige sfeer. Bij Restaurant Café De Wijnhaven ben je verzekerd van een buitengewone culinaire ervaring die je keer op keer wilt herbeleven. 

 

 

 

Details van Restaurant Café De Wijnhaven

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?