Cafe Restaurant de V Gallery
Cafe Restaurant de V Gallery

Ontdek Cafe Restaurant de V tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Knus & Gezellig

Restaurant Cafe Restaurant de V

In Café-Restaurant de V kun je terecht voor diverse culinaire ervaringen. Schuif aan de bar voor een snelle daghap met een verfrissend biertje, of neem plaats voor een uitgebreid diner met heerlijke wijnen die perfect bij de gerechten passen. De menukaart biedt een scala aan keuzes, van klassiekers zoals kipsaté en kogelbiefstuk tot seizoensgebonden specialiteiten. Ook vegetariërs worden hier verwend, aangezien er altijd vier vegetarische opties beschikbaar zijn. Bovendien staat er standaard een smakelijke veganistische maaltijd op het menu.

Bij Café-Restaurant de V staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ze streven ernaar om je een geweldige culinaire ervaring te bieden in een informele en gezellige setting. Voor meer informatie of om een reservering te maken, kun je contact met hen opnemen.

Ontdek Café-Restaurant de V, een charmante eetgelegenheid gelegen aan de gracht. Met een terrasboot voor de deur van april tot september, biedt deze plek een unieke ambiance. Stap binnen en laat je verrassen door de warme en gezellige sfeer van het bruine café. Verken vervolgens het restaurantgedeelte, waar je tijdens de wintermaanden kunt genieten van een knusse setting en in de zomer onder een glazen dak tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

Details van Restaurant Cafe Restaurant de V

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag vanaf 16:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 13:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?