Vigo Seafoodbar Gallery
Vigo Seafoodbar Gallery
Vigo Seafoodbar Gallery
Classy & Cool

Restaurant Vigo Seafoodbar

Welkom bij Vigo, een seafoodbar geïnspireerd door de havenstad Vigo in het noordwesten van Spanje, waar visserij en de haven centraal staan. Net zoals Scheveningen in Nederland, is Vigo bekend om zijn rijke visserijtraditie. De combinatie van de sfeer van deze Spaanse stad en de nabijheid van Scheveningen heeft geleid tot de opening van een restaurant aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag

Bij Vigo draait alles om verse vis en een huiselijke sfeer. Dit zie je terug in het interieur, het vriendelijke personeel en het smaakvolle menu. Vigo is het tweede visrestaurant van de Roeleveld-familie.


Naast een gevarieerde menukaart heeft Seafoodbar Vigo ook een echte seafoodbar. Het jonge en enthousiaste personeel staat klaar aan de bar om u te voorzien van een drankje en een gezellig praatje. Hier presenteren ze ook hun selectie van kreeften, schelpdieren en oesters. Voor wie liever in het restaurant of op het terras aan de voorkant wil zitten, is er voldoende ruimte beschikbaar. Het team van Seafoodbar Vigo heet u van harte welkom en staat klaar om u een heerlijke culinaire ervaring te bezorgen.

Details van Restaurant Vigo Seafoodbar

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Vigo Seafoodbar

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?