0

Restaurants Scheveningen

Zoek restaurants op:

En/Of op Prijsniveau

De leukste culinaire evenementen in Scheveningen:


Evenementen in Scheveningen

Restaurants op de kaart

Over restaurants Scheveningen

De plaats Scheveningen hoef je niet alleen te bezoeken in de zomer wanneer het schitterend strandweer is, maar in de omgeving vind je nog veel meer leuke bezienswaardigheden dan het strand alleen. Uiteraard ligt Den Haag om de hoek, dus daar kun je je hart ophalen, maar ook in Scheveningen vind je leuke winkeltjes, mooie panden en goede restaurants. Zeker een wandeling vanaf het strand waard dus. En je kunt in Scheveningen ook een culinaire wandeling maken, zo combineer je een fijne wandeling met bezoekjes aan prima restaurants waar je heerlijke gerechten met bijpassende wijn geserveerd krijgt. Een goede besteding van de middag!

Wanneer je in Scheveningen bent moet je uiteraard een bezoekje brengen aan de Pier. Gelukkig is deze open voor publiek en kun je je hier zomer en winter prima vermaken. Tijdens het wandelen kom je diverse restaurants tegen met de heerlijkste lekkernijen, maar je kun je ook op een leuke manier laten vereeuwigen in de photobooth.De echte waaghalzen kunnen terecht bij Bungy Jump Holland om daar de grote sprong te wagen.

In de duinen van Scheveningen vind je het museum Beelden aan zee. De kunst en cultuurliefhebber kan hier terecht voor moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Bijna 1000 beelden en honderden penningen van verschillende kunstenaars uit de tweede helft van de twintigste eeuw zijn te bewonderen.

Als je meer te weten wilt komen over de onderwaterwereld, dan is een bezoek aan Sea Life in Scheveningen een absolute must. Bekijk de meer dan 45 aquaria met zeeschildpadden, pijlstaartroggen en piranha’s. En je kunt zelfs in een stukje tropisch oerwoud wanen als je de vissen uit de Amazone bekijkt.

Al wandelend door Scheveningen kun je dus niet alleen genieten van het strand en de natuur, maar ook van de leukste attracties en musea. En ook voor goede restaurants hoef je niet naar Den Haag. Maak een culinaire wandeling en ontdek de mooiste plekjes van Scheveningen en eet de lekkerste gerechten met goede wijn in de leukste restaurants.