Blossem Gallery
Blossem Gallery
Blossem Gallery
Blossem Gallery
Blossem Gallery
Classy & Cool

Restaurant Blossem

Ontdek de ware essentie van seizoensgebonden en eerlijk eten bij Restaurant Blossem. Hier staan de chefs bekend om hun gebruik van dagverse producten en heldere smaken. Het menu van Blossem beweegt mee met de seizoenen en heeft een duurzame visie voor de toekomst.
 

Onder de bekwame leiding van chef-kok Lars Drost worden smaakvolle gerechten gecreëerd met verse ingrediënten uit de lokale omgeving. Het menu van Blossem is gericht op seizoensgebonden gerechten waarin groenten de hoofdrol spelen. De chefs geloven in de kracht van eenvoud en hebben daarom gekozen voor een compact menu. Geen overvloedige keuzes en ingewikkelde gerechten, maar gewoon doen waar ze goed in zijn: koken met aandacht en pure smaken. Bij Blossem is niets meer nodig dan dat.
 

Restaurant Blossem heeft zijn thuis gevonden in het historische ketelhuis van de oude Nibb-it fabriek in Breda. Deze prachtige locatie ademt geschiedenis en het team neemt je graag mee op een culinaire reis vol nostalgie. Het warme interieur van het restaurant combineert een industriële uitstraling met verfijnd design, waardoor een unieke ambiance ontstaat.
 

Kom en ontdek zelf de smaakvolle eenvoud van Restaurant Blossem. Laat je verrassen door de seizoensgebonden gerechten, geniet van de historische setting en beleef een culinaire ervaring vol puurheid en passie.

Details van Restaurant Blossem

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?