Jamey Fitz Gallery
Jamey Fitz Gallery
Jamey Fitz Gallery

Ontdek Jamey Fitz tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Classy & Cool

Restaurant Jamey Fitz

In de classy ambiance van Jamey Fitz, met een vleugje art deco, kunnen gasten ontspannen en genieten van buitengewoon lekker eten. Denk aan een variëteit aan verrukkelijke cocktails, exclusieve champagnes, kwaliteitswijnen en smaakvolle bieren.

Jamey Fitz biedt een unieke culinaire ervaring in combinatie met een stijlvolle ambiance en aandacht voor duurzaamheid. Gasten worden uitgenodigd om de smaakvolle creaties te ontdekken, zich te laten verrassen door de innovatieve twist en te genieten van een onvergetelijke culinaire reis vol smaak en gastvrijheid.

In de jaren '20 stond Jamey Fitz bekend als een gerenommeerde chef-kok, een ware visionair in de keuken tijdens de Roaring Twenties. Zijn culinaire talent en grensverleggende aanpak lieten mensen versteld staan. Bij een diner bij Jamey Fitz worden gasten teruggevoerd naar dit tijdperk van luxe en genot. Het menu weerspiegelt Jamey's meesterschap, met zorgvuldig samengestelde gerechten die traditionele smaken combineren met moderne wendingen. De bar biedt een indrukwekkende selectie ambachtelijke cocktails, elk gemaakt om de sophistication en excitement van het Jazztijdperk te herbeleven.

"Jamey Fitz: Kitchen & Bar" biedt een bijzondere ervaring, waarin niet alleen de Roaring Twenties worden gevierd, maar ook de culinaire kunsten en verrukkelijke gerechten die Jamey Fitz onderscheiden. Gasten worden uitgenodigd om binnen te stappen, te genieten en zich mee te laten nemen op een reis door de tijd, terwijl ze samen proosten

Details van Restaurant Jamey Fitz

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?