Hello My Friend Gallery
Hello My Friend Gallery
Hello My Friend Gallery
Hello My Friend Gallery
Hip & Happening

Restaurant Hello My Friend

Welkom bij Hello My Friend! Een levendige en gezellige plek gelegen aan de bruisende Uilenburg in het hart van Den Bosch. Hier ben je aan het juiste adres voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch en verrukkelijk diner. Zij noemen zichzelf met trots een "all day comfort streetfoodbar", waar je kunt genieten van de beste gerechten en een vriendelijke sfeer.
 

Bij Hello My Friend draait alles om het creëren van een culinaire ervaring die je terugvoert naar je favoriete reisbestemmingen. De gerechten worden bereid met de authentieke smaken en ingrediënten . Of je nu wilt genieten van een smaakvolle pasta uit Italië, een pittige curry uit Thailand of een sappige burger uit Amerika, zij zorgen ervoor dat elke hap je meevoert naar die bijzondere herinneringen.
 

Maar Hello My Friend is meer dan alleen een plek om lekker te eten. Het is een ontmoetingsplaats waar vriendschappen worden gesmeed en waar je je direct thuis voelt. Het team staat altijd voor je klaar met een glimlach en zorgt ervoor dat je je welkom en gewaardeerd voelt.
 

Dus kom langs bij Hello My Friend en laat je verrassen door de veelzijdige menukaart, de warme ambiance en de hartelijke gastvrijheid. Hier is elke maaltijd een feest en elke ontmoeting een kans om nieuwe vriendschappen te sluiten. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van een onvergetelijke culinaire reis!

Details van Restaurant Hello My Friend

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag vanaf 12:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?