De Terrinerie Gallery
De Terrinerie Gallery
De Terrinerie Gallery
De Terrinerie Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant De Terrinerie

Welkom bij De Terrinerie, gelegen aan de bruisende Sassenstraat in Zwolle. Dit is dé plek waar liefhebbers van overheerlijke soep, smaakvolle paté en verrukkelijke terrines samenkomen! Of je nu wilt genieten van een gezellige zitplek in het restaurant of liever een gerecht afhaalt, bij De Terrinerie ben je aan het juiste adres.
 

Stap binnen in deze sfeervolle eetgelegenheid en laat je verwennen door de onweerstaanbare geur van vers bereide soepen, de rijke smaken van onze ambachtelijke paté en de verfijnde texturen van onze verrukkelijke terrines.
 

Of je nu een hartige soep verlangt om je op te warmen tijdens een koude winterdag, een smaakvolle paté als voorgerecht of een verrukkelijke terrine als hoofdgerecht, bij De Terrinerie worden je smaakpapillen keer op keer verwend. De gerechten worden bereid met passie en vakmanschap, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om de ultieme smaakervaring te creëren.
 

Naast het genieten in het gezellige restaurant bieden zij ook afhaalmogelijkheden, zodat je thuis kunt smullen van de culinaire creaties. Perfect voor een ontspannen avondje in je eigen omgeving of om je gasten te verrassen met een smaakvolle maaltijd.

Details van Restaurant De Terrinerie

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 11:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant De Terrinerie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?