Chef aan de Werf Gallery
Chef aan de Werf Gallery
Chef aan de Werf Gallery
Classy & Cool

Restaurant Chef aan de Werf

Ontdek Chef aan de Werf, een uniek restaurant gevestigd in een oude industriële loods op de voormalige gemeentewerf aan de Mussenstraat in Hilversum. Hier wordt culinaire creativiteit gecombineerd met een stoere en sfeervolle ambiance.
 

Onder leiding van chef-kok Charly de Wijs wordt er op topniveau gekookt in de keuken van Chef aan de Werf. Met passie en vakmanschap creëert hij een veelzijdig menu, waarbij er voor iedere prijsklasse iets te vinden is. Het uitgangspunt is eenvoud: verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten worden omgetoverd tot smaakvolle gerechten.
 

Bij Chef aan de Werf draait het om de culinaire beleving. De gerechten op het menu zijn van tussengerecht formaat, waardoor je de mogelijkheid hebt om verschillende smaken te ontdekken en te combineren. Laat je verrassen door de verrukkelijke smaakcombinaties en de creativiteit van de chef.
 

De industriële ambiance van de loods zorgt voor een bijzondere setting. Geniet van de robuuste sfeer terwijl je geniet van de culinaire kunsten van Chef aan de Werf. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, hier ben je verzekerd van een unieke culinaire ervaring.

Foto’s: Jurrian Photography (www.jurrian.com)

Details van Restaurant Chef aan de Werf

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 17:30
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?