0


Classy & Cool

Een ruim terras kijkt uit over een oase van groen: de stijltuin en Park Frankendael. Uit de aandacht voor eerlijke ingrediënten en liefde voor bijzondere producten blijkt de passie van directeur Geert Burema en chefkok Tom Smit. Zij zijn nauw betrokken bij de Slow Food beweging!

 

Kies voor een 3-. 4- of 5-gangen menu en Tom schotelt je verrassende gerechten voor. Denk bijvoorbeeld aan artisjok barigoule en Gasconne rund met radicchio. Gastheer Jascha Goudt heeft een bijzondere collectie van wijnen samengesteld en raad je graag een passende wijn aan!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant Merkelbach

img

Verantwoorde producten, alles mooi in balans: wat is dit lekker

Uit eten Amsterdam: Petra Possel recenseert elke week een restaurant in en om Amsterdam.

www.nrc.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?