22 Kitchenbar Gallery
22 Kitchenbar Gallery
22 Kitchenbar Gallery
22 Kitchenbar Gallery
22 Kitchenbar Gallery
22 Kitchenbar Gallery
Classy & Cool

Restaurant 22 Kitchenbar

Bij 22 Kitchenbar draait alles om een missie: gasten laten genieten van unieke smaken en nieuwe ervaringen. Met een open keuken hebben gasten direct zicht op de fantastische keuken, waar chef Weshley Plugge en zijn team gerechten bereiden met lokale en regionale producten. De menu's zijn niet zomaar maaltijden; elk gerecht vertelt een verhaal, en het enthousiasme van het personeel zorgt voor een ware beleving.

22 Kitchenbar verbindt mensen door voedsel en creëert een sfeer waarin gasten samenkomen voor een topbeleving. Het toegewijde personeel, naast chef Weshley Plugge, werkt samen met lokale leveranciers om verse ingrediënten te garanderen. Het restaurant biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een warme en gastvrije omgeving waar elke maaltijd een samensmelting is van lokale smaken en wereldse inspiratie.

Ze gaan voor niets minder dan perfectie. Hun creativiteit en passie transformeren elke maaltijd in een meesterwerk. Met lokale regionale producten en een uitgebreide wijnselectie zorgen ze voor een uitmuntende culinaire ervaring.

Details van Restaurant 22 Kitchenbar

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Zaterdag vanaf 17:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?