Emilia's Osteria Gallery
Emilia's Osteria Gallery
Emilia's Osteria Gallery
Classy & Cool

Restaurant Emilia's Osteria

Bij Emilia's Osteria aan de Oudegracht in Utrecht word je hartelijk verwelkomd door Emilia zelf. Haar restaurant, gevestigd in een eeuwenoude werfkelder, ademt een prachtige sfeer uit. Emilia gelooft niet in een traditioneel menu, maar biedt een ervaring van gerechtjes om te delen, waarmee ze de essentie van eten, verbinden en genieten, benadrukt.

Het culinaire aanbod van Emilia's Osteria is een ode aan de smaakvolle keuken van Italië. Ze gebruikt prachtige producten uit het land en serveert deze op handgeschilderd Italiaans keramiek. Of je nu voor een snelle espresso aan de bar komt, wilt genieten van de heerlijk belegde focaccia's tijdens de lunch, of een avond lang wilt smullen van gerechtjes en bijpassende wijnen, Emilia zorgt ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt met de meest verrukkelijke smaken.

In Emilia's keuken is de invloed van haar geboorteplaats Bologna, gelegen in de foodregio Emilia Romagna, onmiskenbaar. Klassieke gerechten uit deze regio, zoals mortadella, tortellini, Parmigiano Reggiano, prosciutto di Parma en aceto balsamico, zijn prominent aanwezig op het menu. Emilia's reis door heel Italië heeft haar geïnspireerd om gerechtjes uit diverse regio's op de kaart te zetten, waardoor gasten een authentiek 'mangiara mangiara' gevoel ervaren.

Details van Restaurant Emilia's Osteria

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?