Grandcafé Josh Gallery

Ontdek Grandcafé Josh tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Classy & Cool

Restaurant Grandcafé Josh

Sinds haar opening op 1 juni 2023 heeft Grandcafé Josh zich gevestigd als dé ontmoetingsplek op het historische Wilhelminaplein in Eindhoven. De warme gastvrijheid en gezellige sfeer maken het de ideale plek voor levensgenieters, waarbij het motto simpel is: geen gedoe, gewoon gezelligheid.

De harmonieuze mix van Art Deco en moderne stijl in het grandcafé creëert een tijdloze elegantie met eigentijdse details. Elk element, van verfijnde decoraties tot strakke lijnen, draagt bij aan de unieke en stijlvolle atmosfeer.

Met een uitgebalanceerd menu dat zowel klassieke als eigentijdse gerechten omvat, biedt Grandcafé Josh een veelzijdige culinaire ervaring. Van oesters met een oosterse twist tot de verrukkelijke chateau briand, er is voor elk wat wils, of je nu solo geniet of deelt met anderen.

Ontdek de uitgebreide selectie verfijnde witte wijnen, robuuste rode wijnen en sprankelende champagnes op het wijnmenu. Of je nu een gepassioneerde wijnliefhebber bent of op zoek bent naar de perfecte wijn-spijscombinatie, het attente team staat klaar om te adviseren. Bij Grandcafé Josh bereid je je voor op een smaakvolle en gedenkwaardige ervaring!

Details van Restaurant Grandcafé Josh

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag vanaf 15:00
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?