0


Klassiek & Verfijnd

De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt dit ‘tuindorphotel’ en restaurant ’T Lansink zo uniek. In dit statige voormalige theehuis uit 1916 komt het beste van alle tijden bij elkaar.


In het restaurant , dat trouwens bekroond is met 1 Michelinster, word je heerlijk in de watten gelegd. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn brigade maken met de beste producten uit de streek eigentijdse culinaire verrassingen om heerlijk ontspannen van te genieten.


Je kunt hier terecht voor zowel lunch en diner. Ben je moe geworden van al dat lekkere eten, plof dan neer in één van de heerlijke bedden van het hotel. Goede nachtrust verzekerd! 


Menu van restaurant
't Lansink*

Menu Saisonnier

6 gangen
€100 p.p.

7 gangen
€110 p.p.

8 gangen
€120 p.p.


Geschreven over restaurant 't Lansink*

img

Geluk op een bord bij toprestaurant ’t Lansink in Hengelo

HENGELO - Lars van Galen van van Hotel ‘t Lansink is blij met het behouden van de prestigieuze Michelinster. De eigenaar en chef-kok van het toprestaurant in Hengelo serveert zijn gasten sterrengerechten waar ze ‘stiekem een beetje gelukkig van worden’. Hoewel het restaurant van ’t Lansink maandag voor het zevende jaar op rij bekroond is met een Michelinster, bleef het moment van de bekendmaking bijzonder. „Elk jaar moet het wel weer gebeuren, hè. Continuïteit is belangrijk. Het moet altijd goed zijn”, zegt de uit Enschede afkomstige meesterkok.

www.tubantia.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?