Classy & Cool

Restaurant Cue

Restaurant Vanderveen was één en al rock & roll waar chef George Kataras en zijn team het restaurant naar één Michelinster wisten te koken.

Niet zo gek gezien de vernieuwende gerechten die ze op tafel toverden. Alles klopte en naast smakelijk waren de gerechten ook fantastisch om naar te kijken. Aan de voorkant zorgde sommelier Mohamed Aous (die eerder bij o.a. Blue Hill at Stone Barns** in New York, Geranium*** in Kopenhagen, Sat Bains** in Nottingham en Quay in Sydney werkte) ervoor dat er prachtige wijnen in de wijnglazen werden geschonken. Het was duidelijk, Vanderveen was rising en een zaak die door iedereen goed in de smiezen werd gehouden. Treurig was het dan ook dat het huurcontract van het pand afliep en ze uit het pand moesten. Net een Michelinster binnengehaald en dan zit je zonder pand. Het was even niet anders, maar chef Kataras en sommelier Aous beloofden al gauw dat we gelukkig nog lang niet van ze af zijn. Zo kookte George tijdelijk even bij restaurant Alba op de Wibautstraat en was hij met sommelier Mo de afgelopen tijd inspiratie aan het opdoen in Japan en niet voor niets, want het hoge woord is eruit! George en Mohamed openen binnenkort restaurant CUE in Amsterdam! En dat doen ze samen met Steven Macleod en Eva Kolstee (de eigenaren van restaurant Alba).

Details van Restaurant Cue

Openingstijden

Maandag t/m Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?