0


Hip & Happening

SVH Meesterkok Albert Kooy werkt hier samen met een gepassioneerd team van leerlingen. Hoog in het vaandel staan de principes van het zelf ontwikkelde manifest Dutch Cuisine. Hier wordt gekookt volgens eerlijke en mooie Nederlandse tradities.

 

Dat wil zeggen: met veel groenten op het bord en vlees als garnituur in plaats van andersom. Albert creëert maandelijks een menu; variërend en met échte gerechten. Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten, laat je verrassen door het zesgangen menu en geniet van het enthousiasme van de brigade. 


Menu van restaurant
Wannee

Soep

Brabantse tomatensoep
Geserveerd met ribbetjes Bapao

€ 5.00


Hoofdgerecht

Kruudmoes à la Wannee
Kruudmoes van parelgort met tuinkruiden, komkommer, yoghurt dressing en aubergine schnitzeltjes

€ 12.50


Dessert

Vlaflip
Hollandse vlaflip met verse bramen

€ 5.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 20,00

Geschreven over restaurant Wannee

img

Meer groente dan vlees eten in een restaurant wordt steeds gewoner | Omrop Fryslân

Restaurant Wannee in Leeuwarden staat in de top 100 van beste groenterestaurants van de wereld.

www.omropfryslan.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?