Bij Cosineros Gallery
Bij Cosineros Gallery
Bij Cosineros Gallery

Ontdek Bij Cosineros tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Knus & Gezellig

Restaurant Bij Cosineros

Bij Cosineros is een proeverijenrestaurant in Zuidlaren. De naam is Spaans voor koks. Zij koken met veel passie allerlei heerlijkheden voor onze gasten. Proeverijen zijn er in vlees/vis, favorieten van Cosineros, een verrassingsproeverij en zelfs is er een veganistische proeverij. Heerlijk genieten van veel smaken. Een broodje  vooraf, drie voorgerechtjes, twee soepjes, drie hoofgerechtjes en we sluiten af met drie nagerechten. 

Lunch, borrel en gebak

Buiten de proeverijen verzorgen we ook lunch, schenken voortreffelijke koffie van Santas, ( met hierbij het lekkerste appelgebak van Noord Nederland), maken mooie cocktails met borrelhapjes en bitterballen (vegetarisch of vlees) en bieren en wijnen schenken we in vele variaties.

 

Het restaurant is voorzien van een prachtige bar en heeft genoeg plek. Aan de voorkant en de zijkant van het restaurant is er een verwarmd terras met lekkere stoelen, kussentjes en dekens. Ook 's avonds en met koudere buitentemperaturen is het uitstekend terrasweer. En onder de grote luifel zit je altijd droog.

 

Bij Cosineros is een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag. Een grap en een grol, een warme plek (ook buiten), een plek waar je graag bent. Dat is waar Cosineros voor staat.

Ook voor catering en besloten feesten en partijen te boeken.

Details van Restaurant Bij Cosineros

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Bij Cosineros

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?