0


Classy & Cool

Café Arnhem is dé hotspot op de gezellige Korenmarkt. Hier beleef je de stedelijke gastronomie. Bij Café Arnhem hoeft kwaliteit en duurzaamheid niet veel te kosten. En dat bewijzen ze hier graag! Voor een alledaagse prijs ervaar je de kwaliteit van de menukaart. Proef de mooie gerechten uit het ‘Big Green Egg’; een gegarandeerde culinaire verrassing.

 

Bij Café Arnhem geniet je van lekker eten met een originele, culinaire touch. Bij de bereiding van de gerechten spelen duurzaamheid en authenticiteit een grote rol. Dat betekent dat kritisch wordt gekeken naar de herkomst van alle producten. Aan tafel vertellen ze je er graag over.

 

Kom snel eens genieten bij café Arnhem!


Menu - restaurant Cafe Arnhem


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant Cafe Arnhem

img

Koffie Top 100 2016 nummer 35: Café Arnhem, Arnhem

Wat krijgen we hier een aangename, romige koffie (lungo). De juiste temperatuur zorgt voor het behoud van het aroma. Prettig zuurtje, full bodied en een aangename nootachtige nasmaak. Een echte lungo van deze tijd. De espresso schept hoge verwachtingen bij het zien van de crema. Prachtig! De cappuccino maakt ook veel indruk: een mooie glans op de melk, erg smeuïg en elastisch. Een aangename vol zachte cappuccino met een positieve aanwezige intensiteit. Een aanrader. …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?