0


Classy & Cool

Café Arnhem is dé place to be op de gezellige Korenmarkt. Hier geniet je van de ultieme stedelijke gastronomie. Bij Café Arnhem hoef je niet diep in de buidel te tasten voor kwaliteit en duurzaamheid. En dat laten ze hier graag zien! Voor een vriendelijke prijs ervaar je de hoogstaande kwaliteit van de menukaart. Proef bijvoorbeeld de verrukkelijke gerechten uit de ‘Big Green Egg’, die je gegarandeerd zullen verrassen met hun culinaire finesse.
 

Bij Café Arnhem beleef je een originele culinaire ervaring, waarbij duurzaamheid en authenticiteit hoog in het vaandel staan. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de herkomst van alle ingrediënten bij de bereiding van de gerechten. Het personeel vertelt je graag meer over de achtergrond van de producten tijdens je diner. Op de menukaart staat bij ieder gerecht een wijntip, wij van WijnSpijs love it!
 

Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs en geniet van de unieke sfeer bij Café Arnhem!

 


Menu - restaurant Cafe Arnhem


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant Cafe Arnhem

img

Koffie Top 100 2016 nummer 35: Café Arnhem, Arnhem

Wat krijgen we hier een aangename, romige koffie (lungo). De juiste temperatuur zorgt voor het behoud van het aroma. Prettig zuurtje, full bodied en een aangename nootachtige nasmaak. Een echte lungo van deze tijd. De espresso schept hoge verwachtingen bij het zien van de crema. Prachtig! De cappuccino maakt ook veel indruk: een mooie glans op de melk, erg smeuïg en elastisch. Een aangename vol zachte cappuccino met een positieve aanwezige intensiteit. Een aanrader. …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?