0


Klassiek & Verfijnd

Cheval Blanc* staat voor gastvrijheid, klasse en een persoonlijke benadering. Het restaurant is vernoemd naar dat beroemde wijnhuis uit de St-Emilion, Bordeaux.

 

Chefkok Huub van der Velden is sinds 2007 in het bezit van een Michelinster en laat zich inspireren door de seizoenen en vergeten groenten. Op je bord verrassende, creatieve variaties op klassiekers.


Menu van restaurant
Cheval Blanc

Voorgerecht

Zalm en kreeft
Gepekelde zalm gelakt met yakiniku, tako van kikkererwt en kreefttartaar met gekonfijte zalm, appelwortel, gele biet, coulis van prei en dashi

€ 24.50


Hoofdgerecht

Kuiskalfsukade en Joselito Iberico ham
Geglaceerd in een eigen jus, raviolo van Texelse Shiitake, schorseneer, aardappelkaantjes, pastinaak, maisgries en piave

€ 34.50


Nagerecht

Tropisch dessert
Mousse van yoghurt en kaffir limoen, roomijs van sereh, schuim van kokos crème brulee van basmati rijst en vanille, gekonfijte ananas, ijs van gember/sinaasappel thee

€ 14.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 49,50

Geschreven over restaurant Cheval Blanc

img

Heemstede: Cheval Blanc winnaar actie en is volgens de stemmers de 'Leukste Ondernemer' - Heemstede

Tegenover me zit Ton Nelissen, de eigenaar van Cheval Blanc, gevestigd in de Jan van

heemstede.nieuws.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?