0


Classy & Cool

Bij Restaurant Voila eet je volgens het nu zo populaire 'Table d'Hote' principe. Een dagelijks wisselend vijfgangenmenu. Chef-kok Hans kookt een vast menu met de klassieke Franse keuken als basis. Jitka, het hoofd van de bediening, zorgt er vervolgens voor, dat het je aan niets meer ontbreekt.

 

Het menu laat zich invullen door de ingrediënten die de plaatselijke boeren hebben en is daarom sterk seizoensafhankelijk. Dus altijd de lekkerste producten van hét moment. De ingrediënten van Voilà komen zoveel mogelijk uit de directe omgeving en waar mogelijk zijn ze biologisch geteeld.

 

Naast vlees en groente van lokale boerderijen, vinden ook eerlijk gevangen Hollandse vis en schaal- en schelpdieren hun weg op het menu van Voila. Maar het belangrijkste is dat hier lieve en gastvrije mensen werken, die je meteen op je gemak laten voelen. 

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?