Het Lokaal Gallery
Het Lokaal Gallery
Het Lokaal Gallery
Hip & Happening

Restaurant Het Lokaal

Het lokaal is puur, lekker en vers. Lokale biologische producten staan centraal in een winkel voor de dagelijkse boodschappen. Maar er is ook gewoon een restaurant om van al dat lokale lekkers te genieten! 

 

In het restaurant serveren ze van dinsdag tot en met zondag ontbijt, lunch en kun je er terecht voor de borrel. Van het brand van Boot Koffie en het bakken van de lekkerste broodjes van Elsenburg & Sebastiani. En op de lunchkaart vind je originele namen, met elk een smaakmaker uit de streek. Bijvoorbeeld de Stroese Dame of Van de Vis. Benieuwd waar dat voor staat? Ga dan zeker eens langs! 

 

Er wordt dus niet alleen in de winkel, maar ook in het restaurant, laten zien waar en door wie de producten worden gemaakt. Zo weet je precies wat er op je bord ligt. 

 

Ga je liever voor diner? Donderdag tot en met zondagavond kan dat ook! Je kan je laten verrassen door het menu van de chef of je eigen diner samenstellen. De gerechten zijn in de basis vegan, maar uitbreiden met vlees, vis of kip, kan altijd! 

 

De menukaart wisselt elke week, maar een voorbeeld zie je hieronder.

Details van Restaurant Het Lokaal

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 09:00
Zaterdag vanaf 08:00
Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?