0


Klassiek & Verfijnd

Het is altijd weer een culinair feest om bij Ratatouille (één Michelinster!) aan te mogen schuiven! Marit en Jozua delen hun (heerlijke) moderne visie op de stijlvolle Franse keuken. Net als het gerecht ratatouille staat dit restaurant in het teken van de mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.

 

Michelin noemde dit restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.

 

Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever je meegenomen wil worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. Bij mooi weer ook nog op een prachtig terras aan het water. 

 

Foto's © Ivo [email protected]

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant Ratatouille Food & Wine

img

Sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine - Haarlem City Blog

Haarlem doet het helemaal niet slecht met twee sterrenrestaurants. En een van die twee, Ratatouille Food & Wine, is sinds september gehuisvest op een nieuwe locatie in een nieuw pand. Alhoewel, nieuw? Het monumentale pand aan het Spaarne, genaamd ‘Het wapen van Gelderland’, is een in 1612 gebouwd pakhuis waar vroeger zelfs Michelin-banden werden verkocht!

www.haarlemcityblog.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?