ZININ Gallery
ZININ Gallery
ZININ Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant ZININ

ZININ is een restaurant met een moderne keuken gevestigd aan De Lind 57, hartje Oisterwijk. U zult de locatie wellicht herkennen omdat dit karakteristieke pand vroeger het VVV kantoor was. ZININ kun je vinden in het oude en karakteristieke pand, of zeg liever huisje, van het voormalige VVV-kantoor. ZININ is een ideale plek om te genieten van de met zorg uitgekozen wijnen en de lekkerste cocktails. De menukaart is voorzien van moderne gerechten die elke acht weken veranderen.

 

Het restaurant is onder te verdelen in twee gedeeltes, met in het midden een moderne open keuken. Het voorste gedeelte is gezellig en levendig. Het bestaat uit een bar, hoge en lage tafels en een loungebank waar u gezellig met vrienden of familie kunt genieten van allerlei verschillende hapjes in combinatie met de lekkerste wijnen en cocktails.

 

Achter in de serre is het rustiger. Hier is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals hout en staal. In het restaurant staat een grote boom in het midden van de ruimte met daarboven een grote industriële lamp die de trapgevel van het karakteristieke pand weergeeft. Een perfecte plek om luxueus te genieten met uitzicht over het Lindeplein.

 

Details van Restaurant ZININ

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?