0


Knus & Gezellig

ZININ is een restaurant met een moderne keuken gevestigd aan De Lind 57, hartje Oisterwijk. U zult de locatie wellicht herkennen omdat dit karakteristieke pand vroeger het VVV kantoor was. ZININ kun je vinden in het oude en karakteristieke pand, of zeg liever huisje, van het voormalige VVV-kantoor. ZININ is een ideale plek om te genieten van de met zorg uitgekozen wijnen en de lekkerste cocktails. De menukaart is voorzien van moderne gerechten die elke acht weken veranderen.

 

Het restaurant is onder te verdelen in twee gedeeltes, met in het midden een moderne open keuken. Het voorste gedeelte is gezellig en levendig. Het bestaat uit een bar, hoge en lage tafels en een loungebank waar u gezellig met vrienden of familie kunt genieten van allerlei verschillende hapjes in combinatie met de lekkerste wijnen en cocktails.

 

Achter in de serre is het rustiger. Hier is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals hout en staal. In het restaurant staat een grote boom in het midden van de ruimte met daarboven een grote industriële lamp die de trapgevel van het karakteristieke pand weergeeft. Een perfecte plek om luxueus te genieten met uitzicht over het Lindeplein.

 


Menu van restaurant
ZININ

Voorgerecht

Vitello Tonnato
Kalfsvlees, tonijn mayonaise en kappertjes.

€ 13.50


Hoofdgerecht

Zeetong
Gebakken met citroen en botersaus.

€ 25.50

Rib-eye
Met rozemarijn, sjalot en krieltjes.

€ 21.50


Nagerecht

Tompouce
Met gin, schuim en vanille ijs.

€ 8.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 41,50

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?