0


Classy & Cool

Het paradepaardje van het restaurant is de immense, uit Amerika geïmporteerde broiler, die op een temperatuur van 1300 graden Celsius het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijft.


Menu van restaurant
Koeien en Kaas Gouda

Voorgerecht

Steak tartare
Met gerookte BBQ kruiden, cornichons, kappertjes, rode ui, ei en crostini's

€ 10.50


Hoofdgerecht

Vinkenthaler kaasfondue
Met Hollandse Vinkenthaler en Zwitserse Gruyère

€ 18.75

Brisket burger
Low 'n slow gegaarde runderborst van de smoker met pickles en sweet 'n smokey chilisaus

€ 18.50


Dessert

Cheesecake & milkshake
New York style cheesecake met curd en huisgemaakte milkshake

€ 8.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 38,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?