0


Hip & Happening

In dit café waan je je even in het hartje van Parijs! De uitstraling, het eten en gezelligheid. Café Noir is echt zo’n café waar je gemakkelijk binnenloopt voor een goede bak koffie of een heerlijke stevige borrel.

 

Je kunt hier niet alleen langskomen voor de lunch of een hap tussendoor, ook dineren doe je hier fantastisch! De eigenaren hebben echt een plek gecreëerd met Parijse elegantie en allure, maar wel met de echte Brabantse gezelligheid.

 

Wat je hier ook komt doen, je zit gegarandeerd in één van de allerleukste tenten van Breda!


Menu van restaurant
Café Noir

Voorgerecht

Gamba's
Gemarineerd in knoflook, olijfolie, rode pesto, rode peper en stokbrood

€ 12.50


Hoofdgerecht

Picanha (200gr)
Picanha-steak met friet.

€ 23.00


Nagerecht

Fruitcrumble
Seizoensfruit, cookie-crumble & vanille-ijs

€ 6.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,50

Geschreven over restaurant Café Noir

img

Het nieuwe Café Noir biedt meer dan borrelen | bndestem.nl

EETRECENSIE - Dit bruincafé aan de Ginnekenweg in Breda is dé place to be voor de vrijdagborrel. Althans daar staat Café Noir om bekend volgens mijn collega’s. ‘Iedere vrijdag staat de straat bomvol’. Franse look Met de komst van een nieuwe eigenaar, Patrick van Asch, heeft het pand vorig jaar een ware transformatie ondergaan. Nu staat er een grote bar middenin de zaak. Luxe zitjes worden afgewisseld met Franse bistrosetjes, leren banken en hoge zittafels. Achterin de zaak zie je de open keuken. We gaan deze avond dus naar een bekend café, maar dan in nieuwe stijl én met dinerkaart. Cobine van der Louw 12-07-18, 09:00 Laatste update: 10:50 Bron: BN DeStem

www.bndestem.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?