0


Knus & Gezellig

Aan de rand van het centrum van Haarlem gelegen aan de prachtige kade van de rivier het Spaarne vind je Restaurant Spaarne66. Natuurlijk bevindt het restaurantje zich op nummer 66. Lekker makkelijk te onthouden dus. Spaarne66 is een sympathiek restaurant met een heerlijk stadsterras. Het terras is trouwens al een aantal keer bekroond als beste terras van Haarlem.

 

Spaarne66 is een vertrouwde naam in de stad van Sint Bavo. Al meer dan tien jaar is dit een bijzonder fijne plek om aan te schuiven. Laat je verrassen door het niveau van de geserveerde koffie, de wijn en natuurlijk het eten. Want al heeft het de relaxte sfeer van een eetcafé, echt alles - zelfs je tonic bij de Gin - wordt hier huisgemaakt.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 31,00

Geschreven over restaurant Spaarne66

img

“Kindness is the new Black” – Spaarne 66 - Haarlem City Blog

Ken je Spaarne 66 aan het mooie Spaarne al? Misschien wel. Spaarne 66 is al 8 jaar een gezellig en gemoedelijk restaurant dat gerund wordt door 3 zussen en hun moeder. Dit restaurant stond al een tijd op onze lijst en afgelopen week gingen we er met Haarlem City Blog eindelijk een hapje eten.

www.haarlemcityblog.nl

img

Beste Restaurant Van Maart Bestaat 10 Jaar - Spaarne66 Haarlem

Niet alleen werd dit restaurant vandaag 10 jaar

www.wijnspijs.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?