0


Classy & Cool

Viqh is absoluut de allerleukste wijnbar van heel Haarlem en omstreken! Je vindt Viqh op de hoek van de Koningstraat en de Grote Markt in een prachtig pand, met uitzicht over het marktplein. Een betere locatie tref je niet in Haarlem.
 

Het interieur van de wijnbar is speciaal voor Viqh ontworpen en geïnspireerd op de kleuren van wijn. Een moderne maar zeker ook knusse ambiance.
 

Bij Viqh kun je genieten van meer dan 120 kwaliteitswijnen. Ieder met een eigen smaak, kleur en gevoel. Ga lekker zitten en maak kennis met al dat lekkers dat Viqh te bieden heeft. Je kunt hier kiezen voor een proeverij of je laat je adviseren door één van de sommeliers. Vergeet ook niet even op het krijtbord te kijken, daar staat iedere week een nieuwe selectie wijnen, die niet op de kaart staan!


Menu - restaurant Viqh


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 25,00

Geschreven over restaurant Viqh

img

Viqh Wijnbar - Haarlem City Blog

VIQH STAAT VOOR KWALITEIT. VINO QUALITA HAARLEM. Over Viqh Het interieur van onze wijnbar is speciaal voor ons ontworpen en geïnspireerd op de kleuren van de wijn. Een moderne maar toch ook knusse ambiance. In onze wijnbar bieden wij een selectie van ruim 120 kwaliteitswijnen. Ieder met een eigen smaak, kleur en identiteit.

www.haarlemcityblog.nl

img

Viqh aan Huis Blog - Viqh aan huis

Wat is Viqh aan Huis? Waarom Viqh aan Huis? Een proeverij organiseren op locatie? Lees er meer over in onze blog of neem contact met ons op!

www.viqhaanhuis.nl

img

WijnSpijs Wandeling 2019 - Viqh aan huis

Ook dit jaar deden wij mee aan de WijnSpijs wandeling in Haarlem. Wilt u weten wat wij deden? Lees dan onze blog over dit mooie evenement.

www.viqhaanhuis.nl

img

Basiscursus Wijnoorkonde - Viqh aan huis

Viqh aan Huis en VINécole bieden samen de basiscursus wijnoorkonde aan in het sfeervolle boutiquehotel de KoningInn te Haarlem

www.viqhaanhuis.nl

img

Wine Professional - Viqh aan huis

Viqh aan Huis heeft een bezoek gebracht aan de Wine Professional beurs. In deze blog leest u al onze bevindingen over deze vakbeurs.

www.viqhaanhuis.nl

img

Proeverij Mousserende Wijnen - Viqh aan huis

Proeverij mousserende wijnen onderleiding van een ervaren sommelier bij u op locatie? Dat kan met Viqh aan Huis! Neem contact op voor meer informatie.

www.viqhaanhuis.nl

img

Proef Piemonte - Viqh aan huis

Verschillende bekende en onbekende wijnen worden onder de loep genomen tijdens Proef Piemonte. Viqh aan Huis neemt u mee door deze mooie wijnregio.

www.viqhaanhuis.nl

img

Themaproeverij Proef Zuid-Afrika - Viqh aan Huis, wijnproeverijen op locatie!

Naast proeverijen op locatie organiseren wij ook themaproeverijen. In Proef Zuid-Afrika nemen wij u mee door dit veelzijdige wijnland. Lees meer in de blog.

www.viqhaanhuis.nl

img

Proef Oostenrijk - Viqh aan huis

Tijdens Proef Oostenrijk neemt Viqh aan Huis u op een gezellige en leerzame manier mee langs de diverse kwaliteitswijnen die Oostenrijk te bieden heeft.

www.viqhaanhuis.nl

img

Themaproeverij The Battle Round 1 - Viqh aan huis

Wat is een mooiere combinatie? Wijn & Kaas of Bier & Kaas. Viqh aan Huis, de KaasKampanje en Lokaal zoeken het uit in themaproeverij The Battle.

www.viqhaanhuis.nl

img

Wijnbox Zomerwijnen 2019 - Viqh aan huis

Viqh aan Huis heeft de lekkerste zomerwijnen voor 2019 voor u uitgezocht. Bestel uw wijnbox met de zomerwijnen van 2019 hier.

www.viqhaanhuis.nl

img

Op naar de finale! - Viqh aan huis

Na ronde 2 van The Battle gaan we door naar de Finale! Deze wordt gehouden op 29 mei bij de Kaaskampanje. Wilt u deel uitmaken van de jury? Meld u hier aan!

www.viqhaanhuis.nl

img

Hoe smaakt Portugese wijn? -

Tijdens de proeverij Portugese wijn proeft u 7 verschillende wijnen vanuit Portugal. Deze proeverij wordt gegeven door een ervaren Sommelier. Lees hier meer

www.viqhaanhuis.nl

img

Viqh aan Huis naar de Mexicaanse wijngaarden -

VIQH aan Huis is in de Mexicaanse wijngaarden om de productie van wijn van dichtbij mee te maken. Lees hier meer over de Mexicaanse als wijnland.

www.viqhaanhuis.nl

img

Wat is de groene oogst? -

De groene oogst, wat is dat nou eigenlijk? In deze blog leest u hoe VIQH aan Huis de groene oogst heeft meegemaakt in wijnland Mexico.

www.viqhaanhuis.nl

img

Hoe smaakt een Mexicaanse Tempranillo? -

Hoe smaakt een Mexicaanse Tempranillo? By Robert Bouman In Mexico ga ik gewoon door met het geven van wijnproeverijen, net zoals in Nederland. Samen met James en Hilda van het wijnhuis Trevista werd er een wijnproeverij gegeven waarin grotendeels de Mexicaanse Tempranillo centraal stond. Beginnen bij het begin De wijnproeverij begon met een korte rondleiding

www.viqhaanhuis.nl

img

Dit zijn de Najaarswijnen voor 2019! -

Viqh aan Huis heeft een wijnbox samengesteld met de lekkerste najaarswijnen voor 2019. Zo kunt u tijdens de gure dagen genieten van een goed glas wijn!

www.viqhaanhuis.nl

img

Is wijn in een kerstpakket wel uniek? - VIQH aan Huis heeft het antwoord

Wijn is nog altijd een van de meest gegeven producten in een kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Maar is dit wel uniek? VIQH aan Huis geeft u het antwoord!

www.viqhaanhuis.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?