Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Meppel

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Restaurant Sukade

Stoombootkade 10 7941 BS

Dit toffe restaurant is gevestigd in een pakhuys in Meppel.  Meppel is een echte schippersstad, sinds 1860 is er al toevoer van verse producten en specerijen, zo ook naar dit pakhuys. Dit is ook hetgeen wat Sukade definieert. Met verse producten nemen ze je mee terug in de tijd en ga je op een echte ontdekkingstocht!

 

 

In dit restaurant wordt er gewerkt met menu's, je kan kiezen tussen een 3,4 of 5 gangen menu. Ook leuk om een keertje te proberen, elke zondag wordt er een Sunday Roast geserveerd! 

 

 

Ben jij klaar om op ontdekkingstocht te gaan? Kom dan langs bij restaurant Sukade in Meppel!

 • Classy & Cool
 • Restaurant Restaurant

De Tipbrug

Prinsengracht 8 7941 KC

Al ruim 25 jaar is restaurant De Tipbrug een begrip in Meppel. Midden in de Prinsengracht (ook wel het Mokum van het Noorden) is deze hotspot gevestigd. Met hun gevarieerde kaart gebruiken ze Nederland als inspiratiebron.

 

 

Het restaurant gebruikt veelal seizoensproducten, waardoor ze meerdere keren per jaar een nieuwe kaart hebben! Extra culinair genieten dus! Kom jij ook langs?

 

 

 

 • Classy & Cool
 • Restaurant Restaurant

Restaurant De Nachtwacht

Groenmarkt 13 7941 KT

De passie en kwaliteit, daar staat Restaurant De Nachtwacht in Meppel om bekend. Voor het optimaal genieten van heerlijk eten, lekkere wijnen en bijzondere bieren ben je bij De Nachtwacht op het goede adres. 

 

 

Naast het restaurant, doet De Nachtwacht ook aan private catering en arrangementen! Heb jij een feestje binnekort? Dan is dit zeker een aanrader!

 

 

 

 • Classy & Cool
 • Restaurant Restaurant

El Milagro

Kerkplein 6 7941 BE

Gelegen in het centrum van Meppel bevindt zich tapasbar El Milagro, een echte hotspot in Meppel. Hier kun je culinair genieten van allerlei soorten Spaanse specialiteiten. Dit gecombineerd met een goed glas wijn is optimaal genieten.

 

 

Naast dat jezelf de keuze kunt maken wat je wilt eten, kan je er ook voor kiezen dat de chef een Spaanse smaakbeleving voor je samenstelt! Kom jij ook?

 • Hip & Happening
 • Restaurant Restaurant

De Bourgondiër Meppel

Kerkplein 19 - 20 7941 BG

In Meppel vind je aan het Kerkplein het leuke en lekkere restaurant De Bourgondiër. In de keuken van De Bourgondiër staat een Zuid-Afrikaanse braai. Op deze braai maken de koks de lekkerste vlees-, vis- en nagerechten. 

 

 

Kom je voor een borrel of een dinner? Geen probleem! De Bourgondiër is er voor mensen die willen genieten van lekker eten! Een plek waar je even je zorgen vergeet en geniet van het moment. Je kan hier van dinsdag t/m zondag terecht! Wanneer kom jij langs?

 

 • Bijzonder Bourgondisch
 • Restaurant Restaurant

Ristorante Sardinia

Kerkplein 7 7941 BE

Een hotspot in Meppel die zeker niet van je lijstje mag ontbreken is Ristorante Sardinia. Een restaurant met liefde voor Italiaanse keuken. Iets waar ze nog meer waarde aan hechten is de liefde voor het gezellig samen zijn. 

 

 

Wist je dat het restaurant uit twee delen bestaat? Een van de twee delen werd vroeger gebruikt om graan op te slaan! Door de twee ruimtes te combineren kan dit restaurant nu binnen 80 mensen kwijt. Ook beschikt Ristorante Sardinia over een groot terras waar ook nog eens 80 mensen kunnen zitten. 

 

 

Ristorante Sardinia heeft een diverse kaart met vele Italiaanse gerechten die je een keer geproefd moet hebben! Kom en laat je een avond goed in de watten leggen door het team van Ristorante Sardinia!

 

 • Hip & Happening
 • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.