0

WijnSpijs Wandeling in Bergen op Zoom

Zondag 9 mei van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een fantastische stad. Misschien niet zo bekend als ’s-Hertogenbosch of Breda, maar dat Bergen de moeite waard is, kun je hoogstpersoonlijk ontdekken op zondagmiddag 9 mei! Want dan strijkt de WijnSpijs Wandeling neer in het gezellige Brabant. Wat mag je allemaal verwachten?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes fantastische wijnen
  • Een fijne najaarswandeling door Bergen op Zoom

Je bezoekt 5 restaurants. In het laatste restaurant ontvang je naast de wijn-spijs combinatie ook nog een heerlijk dessert met een passend glas dessertwijn!


Een fijne wandeling door de historische stad Bergen op Zoom. Bekijk zoveel mogelijk van de 800 monumenten die door de stad verspreid staan zoals de Gevangenpoort. Geniet van de heerlijke wijnen en spijzen en bezoek tussendoor de pareltjes van de stad. Samen wandelen is het allerleukste, dus rommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

Update 20 oktober: door de aangescherpte corona maatregelen is deze wandeling verplaatst van 15 november naar 9 mei.

Tickets

  • 5 Gerechten / 5 Wijnen / 5 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Bergen op Zoom.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Bergen op Zoom. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief