0

WijnSpijs Wandeling in Enkhuizen

Zondag 14 februari van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Enkhuizen

Enkhuizen is een stad die absoluut het ontdekken waard is. Goed nieuws dus, want op zondagmiddag 14 februari is het zover! De WijnSpijs Wandeling doet Enkhuizen aan.

Wandel mee langs de lekkerste restaurants, cafés en natuurlijk de historische grachten van Enkhuizen.

Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes culinaire gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door historisch Enkhuizen

Deze Zuiderzeeplaats is een stad met een rijke historie en dat zie je terug in de prachtige panden die je doen denken aan de rijke geschiedenis van de VOC. Neem vooral een kijkje bij de stadsgevangenis die merkwaardig genoeg scheef is gaan staan. En vergeet de prachtige stadspoort de Drommedaris niet!

Genoeg bekeken? Dan kan je hier nog lekker winkelen in de stad en daarna bijkomen met een fijne WijnSpijs Wandeling! Dus trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website of je app in de gaten voor de laatste update.

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 80 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Enkhuizen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Enkhuizen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief