0

WijnSpijs Wandeling in Enkhuizen

Zondag 24 oktober van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Enkhuizen

Enkhuizen is een stad met een eeuwenoude historie. Ooit zetelde hier de VOC en voeren schepen uit over de Zuiderzee. Deze parel van Westfriesland is absoluut het ontdekken waard! Maar het beste nieuws moet nog komen, want op zondagmiddag 24 oktober is het zover! De WijnSpijs Wandeling doet Enkhuizen aan. Wandel mee langs de lekkerste restaurants, cafés en natuurlijk de historische grachten van Enkhuizen.

Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes culinaire gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Een fijne wandeling door historisch Enkhuizen

Deze Zuiderzeeplaats is een stad met een rijke geschiedenis en dat zie je terug in de prachtige panden. Neem vooral een kijkje bij de stadsgevangenis die merkwaardig genoeg scheef is gaan staan. En vergeet de prachtige stadspoort de Drommedaris niet!

Genoeg bekeken? Dan kan je hier nog lekker winkelen in de stad en daarna bijkomen met een fijne WijnSpijs Wandeling! Dus trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Update 30 november: in plaats van bij Strandpaviljoen Enkhuizen, ga jij nu een fantastische wijn-spijs combinatie proeven bij Meer Enkhuizen!

 

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Enkhuizen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Enkhuizen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief