0

WijnSpijs Wandeling in Hellevoetsluis

Zondag 22 augustus van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Hellevoetsluis

Terug van weggeweest... Op zondagmiddag 22  augustus 2021 is het eindelijk zo ver: de WijnSpijs Wandeling in het prachtige Hellevoetsluis! Deze culinaire stad verdient het om ontdekt te worden. Geniet van de eerste zonnestralen van de zomer in deze bijzondere editie van de WijnSpijs Wandeling. Maak je borst maar nat voor:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een heerlijke wandeling door de stad

Het mooie Hellevoetsluis heeft een oud vestinghart dat zeker de moeite waard is om te bezoeken, evenals het bekijken van de verdedigingswerken in de Vesting. En wat te denken van de jachthavens en de vele prachtige oude gebouwen. Een ideale plek dus voor een WijnSpijs Wandeling!


Wandel gezellig met je familie of vrienden op een zondagmiddag langs zes van de leukste restaurants in Hellevoetsluis en geniet in elk restaurant van de speciaal door de chef uitgezochte wijn-spijs combinatie. Als dat geen heerlijke zondag wordt?

Update 3 februari: Vanwege de corona maatregelen is deze wandeling verplaatst van 14 maart 2021 naar 22 augustus 2021.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Hellevoetsluis.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Hellevoetsluis. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief