0

WijnSpijs Wandeling Mechelen

16 oktober van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Mechelen

Proef de lekkerste wijn-spijs combinaties van Mechelen! Op zondagmiddag 16 oktober is het zover: de WijnSpijs Wandeling komt weer naar Mechelen. Ieder restaurant heeft speciaal voor jou een waanzinnige combinatie bedacht, om je smaakpapillen te laten exploderen van extase. Maak je borst maar nat voor de volgende hoogtepunten:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring 
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!

Mechelen is de ideale stad voor de echte Bourgondiër! Ooit, in vervlogen tijden, was deze fijne stad zelfs de hoofdstad der Bourgondische Nederlanden! Streekproducten worden hier vakkundig ge(s)maakt, ambachtelijke kunstenaars houden eeuwenlange tradities in leven en Museum Hof van Busleyden dompelt je onder in het rijke verleden van misschien wel de leukste stad van heel Vlaanderen.

Kom gezellig eten en drinken op een plek die stads en dorps tegelijk voelt. Trommel je vrienden, familie of je geliefde op en nodig ze uit voor deze gezellige middag. Want deze bijzondere WijnSpijs Wandeling wil je niet missen!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Mechelen.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Mechelen. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief