0

WijnSpijs Wandeling in Middelburg

Zondag 12 september van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Middelburg

Middelburg! Parel van Zeeland! En deze stad wordt binnenkort nog veel leuker. Want op zondagmiddag 12 september 2021 is de WijnSpijs Wandeling in Middelburg! Kom genieten van al het moois dat deze plaats te bieden heeft: stoere Zeeuwse gerechten met verrassende wijncombinaties. Wat mag je precies verwachten?

  • Zes heerlijke gerechten
  • Zes verrassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Een fijne wandeling door de stad

Wandel door de historische hoofdstad van Zeeland. Bekijk de prachtige oude panden, monumenten en straatjes. Ontdek de leukste restaurants van de stad die jou culinair in de watten gaan leggen met bijzondere wijnen en spijzen. Breng vooral een bezoekje aan de Lange Jan, het Zeeuws museum of doe jezelf tegoed aan de inspirerende winkeltjes.

De leukste WijnSpijs Wandeling beleef je samen, dus waar wacht je nog op? Trommel al je vrienden, familie en geliefden op en kom samen culinair genieten.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Let op! Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste updates. 

 

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Middelburg.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Middelburg. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief