Hét culinaire uitje voor je familie, collega's, baas of met je vrienden.

Op zoek naar een apart en onvergetelijk dagje uit? WijnSpijs organiseert al jaren de leukste culinaire evenementen voor alle gelegenheden: personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, familiedagen of vrijgezellenfeestjes. Zoek de beste restaurants uit en laat ons de rest voor je verzorgen.
Bekijk alle uitjesCulinair Bedrijfsuitje

Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren is een uitdaging die ons WijnSpijs team elke dag met veel energie, ervaring en plezier aangaat. Samen met jou zorgen we voor top dag waar je collega's je dankbaar voor zullen zijn. Wij kunnen voor al je speciale wensen prachtige oplossingen vinden. Laten we even bellen om iets speciaals voor jullie te organiseren!

Personeelsfeest

Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse personeelsfeest? Bij WijnSpijs hebben we ruimschoots ervaring in het neerzetten van zulke grote evenementen. Altijd met een culinair tintje: want eten moeten we toch! Personeelsfeesten voor bedrijven van 50 medewerkers en meer vind je hier..

Familiedag

Het is jouw beurt om een familiedag te organiseren: altijd leuk! Omdat iedere familie zijn eigen wensen heeft vinden we het belangrijk om even met je in gesprek te gaan. We bespreken wat je in gedachten hebt, doen suggesties en komen zo tot een unieke familiedag. Je loopt wel het risico dat je het de volgende keer weer moet doen, want blij zullen ze zijn!

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest voor vrouwen? Of een vrijgezellenfeest voor mannen? Dat is ons om het even. In overleg met jou, organiseren we een dagje uit om niet te vergeten. Alles draait natuurlijk om de bruid(egom) en gezelligheid, en dit wordt alleen maar beter als je ziet wat voor heerlijks je allemaal gaat eten en drinken.

Teambuilding

Als manager of teamleider weet je hoe belangrijk het is om een team geïnspireerd te houden en goed te laten samenwerken. Om dat voor elkaar te krijgen is teambuilding een essentiële onderdeel van het proces. Maar hoe organiseer je een geslaagde teambuilding dag en krijg je het resultaat dat je verwacht? Welke activiteiten zijn geschikt om mensen tot elkaar te brengen en de teamspirit te vergroten? Bij WijnSpijs hebben we daar goede ideeën over.