0

Corona-proof evenementen

In deze tijden is jouw lichamelijke gezondheid belangrijker dan ooit. Maar ook ontspanning, sociaal contact met vrienden en familie en af en toe een leuke activiteit dragen bij aan je (mentale) gezondheid. Bij WijnSpijs.nl organiseren we uitsluitend veilige en coronaproof activiteiten, zodat je met je vrienden, familie en collega's op stap kan. In al onze activiteiten doen we aan:

  • - afstand houden en ruimte creëren
  • - desinfectie op alle locaties
  • - vaste looproutes
  • - bezoektijd-management
  • - beheer contactgegevens
  • - veel creativiteit en oplossingsgerichtheid

Wij organiseren graag je particuliere en/of zakelijke - op maat - event, Coronaproof en met net zoveel passie als altijd!Neem contact opDit is wat onze klanten vinden:"WijnSpijs heeft voor onze personeelsvereniging als personeelsuitje voor een flinke groep van 25 man een bijzonder leuke avond georganiseerd. We hebben genoten van onze Walking Dinner met wijnarrangement langs drie restaurants in Leeuwarden. De locaties waren sfeervol, de geserveerde gerechten smakelijk, verrassend en origineel en de wijnen een heerlijke aanvulling. Onze complimenten!"

Marijke Braaksma, Omnyacc Synergie (Leeuwarden)

"Ik wil jullie bedanken voor de organisatie en de betrokkenheid van ons bedrijfsuitje. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen en ik sluit me daar zeker bij aan! Tevens nog wat extra complimenten voor de keuze van de verschillende restaurants met de wijn spijs tour. We hebben heerlijke gerechten gehad en de vriendelijk bij ontvangst was echt super!
Nogmaals bedankt."

Remco Verzijl, Commercieel directeur, HC KP - Klimaatplafonds


Wil jij jouw gasten verwennen met een exclusief culinair event?

De lekkerste en leukste privé chefs, amuses, restaurants of goodiebags, wij weten wie we moeten hebben. Van culinair vrijgezelleuitje tot relatie events.Contact & Aanvraagformulier

Of bel ons op 085 401 8968

Gelegenheid
Tijden

Enkele van onze tevreden klanten: