0

Voor al uw zakelijke evenementen

Al vanaf 8 personen op maat georganiseerd, met 1 aanspreekpuntAls je een bedrijfsuitje, netwerkborrel, productpresentatie of een ander zakelijk evenement moet organiseren, en er éigenlijk geen tijd voor hebt.

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen (B2B en B2C), staan we klaar je om te ontzorgen van begin tot eind.

Zodra we wat meer informatie hebben over je wensen en eisen, maken een passend op maat gemaakt (en natuurlijk vrijblijvend) voorstel. Een culinair tintje mag (vinden we leuk), maar hoeft niet!

Als we voor je aan de slag mogen, krijg en hou je 1 aanspreekpunt: een ervaren event manager die alles voor je verzorgt. Onze expertise is natuurlijk een culinaire wandeling: de ideale netwerkgelegenheid, waar je iedere gang tegenover iemand anders zit. Eventueel uit te breiden met city games, teambuilding activiteiten, cocktail workshops, rondleidingen in bijzondere gebouwen of gebieden, en wat je nog maar meer kan verzinnen.

Laat ons weten wat je wilt, en we gaan voor je aan de slag!Neem contact opDit is wat onze klanten vinden:"WijnSpijs heeft voor onze personeelsvereniging als personeelsuitje voor een flinke groep van 25 man een bijzonder leuke avond georganiseerd. We hebben genoten van onze Walking Dinner met wijnarrangement langs drie restaurants in Leeuwarden. De locaties waren sfeervol, de geserveerde gerechten smakelijk, verrassend en origineel en de wijnen een heerlijke aanvulling. Onze complimenten!"

Marijke Braaksma, Omnyacc Synergie (Leeuwarden)

"Ik wil jullie bedanken voor de organisatie en de betrokkenheid van ons bedrijfsuitje. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen en ik sluit me daar zeker bij aan! Tevens nog wat extra complimenten voor de keuze van de verschillende restaurants met de wijn spijs tour. We hebben heerlijke gerechten gehad en de vriendelijk bij ontvangst was echt super!
Nogmaals bedankt."

Remco Verzijl, Commercieel directeur, HC KP - Klimaatplafonds


Wil jij jouw gasten verwennen met een exclusief culinair event?

De lekkerste en leukste privé chefs, amuses, restaurants of goodiebags, wij weten wie we moeten hebben. Van culinair vrijgezelleuitje tot relatie events.Contact & Aanvraagformulier

Of bel ons op 085 401 8968

Gelegenheid
Tijden

Enkele van onze tevreden klanten: