0


Classy & Cool

Bij DE STAAT in Arnhem kun je terecht voor een lekkere lunch tot late night snacks bij de borrel, ja, hier hebben ze het allemaal! DE STAAT maakt met kakelverse producten buitengewoon lekkere gerechten met invloeden van over de hele wereld.

 

Geniet in dit monumentale pand van de producten die vers van de markt worden gehaald. Op de kaart vind je vernieuwende gerechten, maar ze kennen hier ook zeker de all time favourites! Kies jij een gerecht van de kaart of ga je voor shared-dining met je vrienden of familie?

 

Op de bank, stoel of leren barkruk, werkt, borrelt en date Arnhem in DE STAAT.


Menu - restaurant De Staat


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,50

Geschreven over restaurant De Staat

img

Terras Top 100 2018 nr.19: De Staat, Arnhem

Het terras van De Staat Arnhem is een mooie mix van ‘normale’ tafels en stoelen en lounge-achtige zitjes, hoge tafels en krukken en aan de overkant van de straat grotere tafels met banken. Ons jurylid is ook te spreken over de aankleding: ‘De heaters zijn meer voor de sfeer dan voor de verwarming, maar ze zorgen dan ook wel voor sfeer.' Terras Top 100 2018 nr.19: De Staat, Arnhem ‘Mensen die het fris hebben, krijgen een dekentje aangeboden. Leuk ook de lampjes …

www.missethoreca.nl

img

Restaurant De Staat is echt een aanwinst voor Arnhem

OVER DE TONG - ARNHEM - Na Stan&Co en 't Taphuys is daar De Staat in Arnhem. Het vertegenwoordigt een nieuwe manier van uitgaan in de stad, waarbij een etentje en een stapavond in elkaar overloopt. Ellen Willems 05-11-17, 12:00 Laatste update: 13:25 Bron: De Gelderlander Steigers ontnemen tijdelijk het zicht op de gevel van het bekende Arnhemse pand aan De Markt. Maar als ik de stenen traptreden naar de kolossale deuren op loop, voel ik dat ik een bijzonder monument binnen stap. Het glas-in-lood in de vensters en het plafond van zeker 7 meter hoogte, maken De Staat allesbehalve een doorsnee zaak. Het pand uit 1761 is gedeeltelijk monumentaal. In de Tweede Wereldoorlog is het pand gebombardeerd. Alleen de voorgevel en één zijkant bleven gespaard. Daarna hebben verschillende horecazaken als De Waag, Proeflokaal De Waag, en tot voor kort Gewaagd hier gezeteld. Sinds juni is het de beurt aan twee jonge ondernemers. Smaakvol Ik stap binnen op vrijdagavond. Het pand is groot en hoog, maar oogt door de inrichting warm en de akoestiek is verrassend goed. De oude elementen, waaronder de waag zelf, zijn gemengd met hippe elementen. De bar is met tegeltjes bekleed, de muren zijn blauw, grijs en mistig groen en aan de metershoge wanden hangen houten kratten met kruiden. Zeer smaakvol gedaan.

images0.persgroep.net

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?